Seniorbio logo

Aktuelle forestillinger

Der er ingen aktuelle forestillinger

Hvad er seniorbiografen?

Seniorbiografen er en del af Kinorevuen i Skørping. Biografen drives af 70-80 frivillige, heraf ca. 15 i Seniorbiografen.
Seniorbiografen henvender sig især til den ældre generation, men der er ingen aldersgrænse, og man skal ikke melde sig ind – blot købe billet.

Altid aktuelle film
Seniorbiografen viser altid de helt aktuelle film. Vi har hver sæson mange Danmarkspremierer. Tit er vi den første biograf i Danmark til at vise filmen. Seniorbiografens sæson strækker sig fra ca. 1. oktober til 1. april, og vi viser altid filmen i dagtimerne. Når vi bliver ældre, er mange af os ikke så glade for at komme ud om aftenen, når det er mørkt, eller der ligger sne, og fortovene er glatte. Men selv om man er kommet op i årene, vil de fleste gerne følge med i, hvad der sker. Også når det gælder filmens verden.

Morgenbuffet og kaffebord
Når vi viser filmen om formiddagen, er der morgenbuffet fra kl. 9.00. Den er inkluderet i billetprisen på kun kr. 120*. Så er der en time til at nyde morgenmaden og kaffen og samværet med andre, før man kl. 10.00 skal ind og se filmen.
I mange år har der også været kaffebord på programmet. Og det er der stadig. Så ser man først filmen, og derefter hygger man sig med kaffe og kage, som er inkluderet i billetprisen på kun kr. 120*.

*Ved forlænget spilletid, er der forhøjet billetpris.

Fyld bilen
Vi lægger vægt på, at give vore gæster en god oplevelse fra de træder ind ad døren. Du skal kort sagt føle dig hjemme i vores – og din!- biograf. Bor du ikke i Skørping, så fyld bilen op. Tag venner og naboer med. Vi har meget fine parkerings- muligheder tæt på biografen, og det er gratis at parkere!

Eller ta’ toget
Bor du i Aalborg, Skalborg, Svenstrup, Støvring eller Arden, kan du taget toget. Kinorevuen ligger lige over for stationen. Der kører tog to gange i timen.

Biograftur
Få en biograftur på programmet i din forening, klub, studiekreds eller by. Kontakt Daglig leder Flemming Jensen for at høre, hvad vi kan tilbyde. Han træffes på: Tlf. 9387 9520 / Mail: flemming@kinorevuen.dk

Seniorbios nyhedsbrev

Abonnér på nyhedsbrevet fra Seniorbio og få besked om ekstra forestillinger, særlige tilbud og andre nyheder.

Tilmeld dig her: