Biografklub Danmark logo

Aktuelle titler i Biografklub Danmark

One Life
21/6 2024 – 26/6 2024

Biografklub Danmark er en non-profit organisation, som alle landets biografer, samtlige filmudlejere og Det Danske Filminstitut står bag. Det primære mål er at få flere mennesker ind at opleve nye film på det store lærred.

Gennem de sidste mange år har Biografklub Danmark kunnet tilbyde nogle af de bedste og mest populære film. Det har været store oplevelser på det store lærred, næsten uanset hvilken filmsmag man har.

Hvor og hvornår. Princippet er enkelt: Du melder dig ind hos Biografklub Danmark og får tilsendt rabatkuponerne til sæsonens film, så snart du har indbetalt medlemsgebyret. Rabatkuponerne kan du bruge i Kinorevuen eller i hvilken som helst anden biograf i Danmark, der viser filmene.

Med kuponerne i hånden er du garanteret 50% rabat. Her på siden eller på selve rabatkuponerne kan du læse, hvornår de enkelte film forventes at få Danmarkspremiere.

Det er enkelt. Det er billigt. Det er oplevelser, der varer hele året.

Du kan indmelde dig og læse mere om Biografklub Danmark på www.biografklubdanmark.dk

Kinorevuen forestår ikke indmeldelse til Biografklub Danmark.

Du kan reservere plads til Kinorevuens forestillinger med Biografklub Danmark her på hjemmeside og under reserver billet, klikker du på Biografklub Danmark.