Kinorevuen Babybio logo

Aktuelle forestillinger i babybio

Der er ingen aktuelle forestillinger

Idéen med at lade nybagte forældre få mulighed for at komme i biografen i dagtimerne, mens de er hjemme på barselsorlov, er efterhånden kendt i mange biografer landet over, og tiden er nu også moden til, at man i Kinorevuen kan imødekomme dette ønske, som jævnligt er fremsat af orlovsramte forældre, hvis børn har en alder, hvor en god lang middagslur er en del af dagsrytmen.

Som hjemmegående forældre kan man altid finde på noget praktisk, der lige skal ordnes i hjemmet under middagssøvnen, hvis man da ikke selv skal have en lur sammen med sin baby, men på en god dag det kan også være chancen for at få et rigtig opløftende frikvarter med en skøn filmoplevelse i selskab med andre forældre, som også holder af at komme i biografen. Det kræver selvfølgelig, at baby kan sove i sin barnevogn i nærheden af far eller mor under forsvarligt opsyn.

En gang om måneden viser Kinorevuen en af de gode film i programmet til en tidlig forestilling kl. 10.00, specielt tilrettelagt for de nye babyers forældre. Det betyder, at man er velkommen til at tage sit barn med ind i salen eller lade det stå i barnevognen lige udenfor under opsyn af Kinorevuens venlige personale, som diskret vil hente en, hvis den lille bliver for utilfreds undervejs i filmen.

Forestillingen er åben for alle interesserede med eller uden baby, dog med forståelse for at der kan opstå lidt uro under forestillingen. Der er skiftemuligheder og mulighed for at varme mælk i det hyggelige caféområde, hvor man også før eller efter forestillingen kan nyde lidt let, evt. sammen med andre forældre.

Om du tager barnevogn, babylift eller bæresele med, bestemmer du selv. Der er plads til at gøre det, der føles rigtigt for dig. 

Vi viser filmen med med dæmpet lys og lyd. Danske film bliver vist med danske undertekster.

Morgenmad
Kinorevuen tilbyder fra kl 09.00 – 10.00 morgenkomplet: Kaffe/the, friskbagte boller fra Bagtanker, smør, ost, marmelade til 40 kr.

Billetpriser
En billet til Babybio koster kun kr. 80,-
Billet + Morgenkomplet kr. 120,-