Biografen i skoven

Ikke bare en moderne biograf i en dynamisk kulturby. Kinorevuen er en charmerende ramme om en mangfoldighed af oplevelsestilbud:

– film
– musik
– teater
– foredrag

Alene eller i spændende kombinationer. Den moderne biograf i byen på kanten af Rold Skov giver mulighed for fantastiske totaloplevelser.

Kinorevuen er beliggende overfor stationen i Skørping i forbindelse med KulturStationen. Den smukke sal har 100 meget behagelige sæder med usædvanlig god benplads.
Ved siden af biografen ligger 100-salen, som vi også har taget i brug som biografsal, så vi nu har endnu bedre plads til gode film og arrangementer.

Begge sale er udstyret med digital projektor og digital 7.1 surround-lyd, som garanterer den store biografoplevelse med fuldt blus på lyd og billede.

Billetsalget foregår i biografens hyggelige café. Repertoiret er et bredt udvalg af de bedste film indenfor alle genrer Kinorevuen viser film for både børn, unge og voksne. Kinorevuen arrangerer særforestillinger for skoler, institutioner, virksomheder og foreninger. Der kan bestilles servering i forbindelse med et arrangement: Alt lige fra risengrød over kaffe og kage til en 3-retters menu kan arrangeres. Ring for at få et tilbud.

Kinorevuen er en foreningsdrevet biograf med en ansat daglig leder og cirka 60 frivillige operatører og cafevagter som sørger for, at biografen åbner hver dag året rundt.
Foreningen Kinorevuens Venner med cirka 200 medlemmer og en bestyrelse er ansvarlig for Kinorevuens drift og udvikling.

Gældende billetpriser i Kinorevuen

  • Filmforestillinger: Kr. 90,-
  • Seniorbio: Kr. 120,-
  • Klippekort, “6 for 5”: Kr. 40,-
  • Andre billetpriser kan forekomme ved specielle arrangementer

Biografen yder desuden ledsagerrabat:
Ledsagerordningen i kinorevuen fungerer ved, at gæster der har brug for en ledsager, ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort, kan få en gratis billet til en ordinær forestilling, udskrevet til ledsageren.
Husk at medtage kortet til fremvisning ved indgangen på forlangende.
Gælder kun til ordinære forestillinger, og dermed ikke til fx forpremierer, gallaer og særforstillinger.
Ved enkelte, ofte store filmtitler kan ledsagerkortet først benyttes efter en given periode.
Køb billetterne online, og fremvis ledsagerkortet i billetkontoret ved ankomst – så refunderer vi billetten for ledsageren.