Opera i Kinorevuen

Velkommen til en ny sæson med store operaoplevelser i Kinorevuen

Vi har i samarbejde med vores operakyndige konsulent - Søren Steen Nielsen -  tilrettelagt en sæson med både kendte klassikere og ekstraordinære udfordringer, specielt udvalgt fra forskellige operahuse i Europa, kombineret med vores juletradition - et julestænk af ballet - som i år består af en helt speciel version af balletten Nøddeknækkeren fra operahuset i Zürich.

Vi vil som et særligt tilbud til vores operapublikum indlede sæsonen med filmen ”Maria by Callas”, søndag d. 11/11 kl. 14.00, til en pris af 100 kr. inkl. kaffe og kagebord efter forestillingen.
Filmen beskrives som en dragende og original dokumentar om operaens største stjerne, den beskriver Maria Callas historie gennem en mosaik af interviewklip, nyhedsindslag og private optagelser af hele arier fra nogle af de mest centrale operaer i Callas repertoire. 

Traditionen tro fortsætter vi vores operakoncept, hvor publikum bydes velkommen med et glas champagne og en introduktion til aftenens forestilling. I pausen fortsætter vi med Kinorevuens operatapas, komponeret specielt til aftenens forestilling.
Til eftermiddagsforestillingerne vil det dog være kaffe og det store kagebord. Både for tapas og for kagebord gælder det at det skal bestilles og betales sammen med billetten.

På gensyn i Kinorevuen

Aktuelle forestilinger

Billede til OPERA I KINO: La Gioconda  (LIVE)
Onsdag den 10. april 2019
19:30