Kinorevuens Venner

Hvad er ”Kinorevuens Venner”?
Formålet med Foreningen ”Kinorevuens Venner” er at drive og videreudvikle biografen i Skørping. Medlemskabet af foreningen er af stor betydning, både økonomisk og som et signal om en bred opbakning til vores lokale biograf over for vores frivillige og vores samarbejdspartnere.

Foreningen har over 200 medlemmer. Bestyrelsen har ansvaret for driften og udviklingen af biografen. Generalforsamling afholdes hvert år i marts måned. Foreningens vedtægter kan hentes her på siden, og det seneste årsregnskab kan fås ved henvendelse til kassereren.

I det daglige ledes biografen af vores hårdtarbejdende direktør, Flemming Bo Jensen, som bakkes op af ca. 60 aktive frivillige, der skiftes til at tage vagter i caféen eller som filmoperatør og som er fundamentet for at Kinorevuen kan åbne hver dag året rundt og byde børn og voksne på oplevelser på det store lærred.

Hvad får du som medlem?
Som medlem er du først og fremmest med til at støtte biografen via dit engagement og kontingent. Derudover bliver du med mellemrum inviteret til forpremiere og specielle arrangementer for medlemmer.

Hvert år i marts måned afholder vi vores generalforsamling, hvor der ud over selve generalforsamlingen, serveres et lettere traktement og en film.

Her på hjemmesiden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev med information om den kommende uges film direkte i din mailboks.

Indmeldelse
Et medlemskab koster kr. 150

Indmeldelse kan ske ved at henvende sig i Kinorevuen eller ved at udfylde formularen på denne side:

Meld dig ind i Kinorevuens Venner »

Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du altid velkommen til at skrive til os på venner@kinorevuen.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen blandt Kinorevuens Venner !